SEPET / ₺ 0.00

Doğum Günü Hediyeleri

Doğum Günü Hediyeleri

Birçok özel günde sevdiklerimize hediyeler almaktayız belki de bu özel günlerden en anlamlısı doğum günü olabilir. Bu özel günün diğerlerinden farkı sevdiğiniz insanın dünyaya ilk gözlerini açtığı gün olmasıdır. Doğum gününde sevdiklerinizin yanında olmak aslında onlara bir hediyedir fakat bu özel günde onlara bir doğum günü hediyesi almak kuru kuru bir iyi ki doğdun sözünden çok daha öteye gidecektir. Alacağınız doğum günü hediyeleri el yapımı kişiye özel hediyeler olursa hediyeyi vereceğiniz kişi kendisini çok özel hissedecektir. Fakat alacağınız hediyenin el yapımı olmasına gerek yoktur üzerinde isim yazması kendisini özel hissetmesi için yeterli olacaktır. Bu yazımızda erkeğe doğum günü hediyeleri, bayana doğum günü hediyeleri, ucuz doğum günü hediyeleri gibi konularda doğum günü hediye önerileri vereceğiz.

Doğum günü hediyeleri erkek

Erkeğe alınabilecek en güzel doğum günü hediyelerini sizler için listeledik: Üzerinde arabasının plakası ve isminin yazılı olduğu kişiye özel plaka anahtarlık, tesbihini koyabileceği üzerinde ismi yazılı oldukça sık ve dekoratif tesbih kutusu, arabasını süsleyek her baktığında sizi hatırlayacağı araç süsü, yazı yazarken kullanabileceği ahşap kutusunda isme özel kalem gibi hediyeler alınabilir.

Doğum günü hediyeleri bayan

Doğum günü hediyeleri kadın a alırken alacağımız hediye zarif ve şık olursa çok daha etkili olacaktır. En güzel doğum günü hediyeleri ni sizler için derledik: Mutfağının duvarını süsleyecek mutfak dekoru, yüzük-kolye gibi takılarını koyabileceği çok amaçlı kutu, resimlerini koyabileceği muhteşem bir resimlik gibi daha çok kadına hitap eden hediyeler alabilirsiniz.

Doğum günü hediyeleri ucuz

Alacağınız doğum günü hediyesinin maddi değerinden çok manevi değeri daha önemlidir pahalı hediye her zaman en iyi hediye değildir. Sizler için en anlamlı doğum günü hediyeleri ni sıraladık: üzerinde love yazan kalp temalı resimlik, üzerinde hediyeyi vereceğiniz ailenin soy ismi yazan anahtar askısı, arabasını süsleyecek araç süsü, dekoratif çay kahve sunumluğu gibi ucuz fakat sürekli günlük hayatında kullanılabilecek hediyeler alınabilir.

Sevdiklerinizin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakacak, doğum gününü özel hissettirecek daha birçok hediyeyi sitemizde bulabilirsiniz.



25.06.2020

Hediyelik Tasarım Pazaryerleri

n11 Banner trendyol Banner hepsiburada Banner gittigidiyor Banner eptt Banner

antlaşmalı kartlar
ssl Güvenlik

• Sitemap  • Google   • Hediyelik Tasarım

Sitenin tüm hakları saklıdır. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. ©hediyeliktasarim.net  2019-2020
@ Web Tasarım ve Programlama : İlhan YILMAZ