SEPET / ₺ 0.00

Nişan Söz Magnet Çeşitleri

Nişan Söz Magnet Çeşitleri

Nişana, söze, düğüne ya da başka bir özel günde davet ettiğimiz sevdiklerimize bir hoş geldin hediyesi almak onlara bir teşekkür mahiyetinde olacaktır. Bu yazımızda magnet nedir? Magnet türleri? Hangi durumda ne tür magnet alınır? Bu konularla alakalı bilgiler vereceğiz.

Magnet nedir?

Arka kısmı mıknatıslı, ön tarafında istenilen bir obje olan dekoratif bir süstür. Arka kısmındaki mıknatıs sayesinde metal yüzeylere yapışır genellikle buzdolaplarına yapıştırarak kullanılan bu süsler hediyeyi vereceğiniz kişi için kalıcı bir süs olacaktır.

Magnet Türleri

Magnetler; mıknatıslı magnet, mıknatıssız magnet olarak 2 ye ayrılır. Bu magnetlerin kullanım türleri farklıdır. Mıknatıssız magnet fiyatları daha uygun dur metal eşyalara yapışamaz ama güzel bir hatıra hediyesi olabilir. Mıknatıslı magnet ise metal eşyalara yapışabildiği için daha uzun süreli bir hediye olacağı için hediye edeceğiniz kişi her gördüğünde sizi hatırlayacaktır.

 Özel günlere göre magnet önerileri

Hangi özel günde hangi türde magnet alınabilir sizin için listeledik.

Düğün söz nişan gibi günlerde alınabilecek en güzel magnetler şunlardır: üzerinde tarih ve gelin ve damatın isimlerinin yazılı olduğu takvim temalı mıknatıslı magnet, üzerinde sonsuzluk işareti olan tarih ve isim yazılabilen sonsuzluk magnet gibi üzerinde tarih yazan hediyeler almak düğün/nişan/söz tarihinizin hatırlanmasını sağlayacaktır.

Yeni bebek doğduğunda gelen misafirlere verilecek en güzel ve en anlamlı magnet; üzerinde bebeğin doğum tarihi ve ismin yazılı olan bebek ayağı şeklinde magnet olacaktır.

Diğer özel günlerde kullanabileceğiniz en dekoratif magnet ise; içerisinde özel günün ismi yazılı olan kalp şeklinde magnet olacaktır.

Bunlar gibi daha birçok hediyenin bulunduğu sitemize göz atabilirsiniz. Ürünlerimiz hijyenik koşullarda üretilip sağlığa hiçbir zararı yoktur.



19.06.2020

Hediyelik Tasarım Pazaryerleri

n11 Banner trendyol Banner hepsiburada Banner gittigidiyor Banner eptt Banner

antlaşmalı kartlar
ssl Güvenlik

• Sitemap  • Google   • Hediyelik Tasarım

Sitenin tüm hakları saklıdır. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. ©hediyeliktasarim.net  2019-2020
@ Web Tasarım ve Programlama : İlhan YILMAZ