SEPET / ₺ 0.00

Nişan Söz Düğün Hediyelik Eşya

Nişan Söz Düğün Hediyelik Eşya

Birbirini seven iki kalbin bir ömür boyu birlikte olmak için attıkları bu özel günlerde ister düğün sahibi ister düğün davetlisi olun. Bu özel günde düğün davetlisine hediye almak gelen kişiye etkili bir şekilde hoş geldiniz demiş olursunuz. Düğün sahibine hediye, geline hediye, damada hediye almak onların mutluklarını paylaştığınızı gösterecektir. Sadece düğünde değil nişan ve söz gibi günlerde de hediyeler alabilirsiniz. Bu yazımızda en güzel nişan hediyeleri, söz hediyeleri, düğün hediyeleri nelerdir? nasıl seçilir? sorularını cevapladık.

Düğün sahibine alınacak hediyeler nelerdir?

Geline ve damata alınacak hediyeler i seçerken yeni evlerinde kullanabileceği, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu hediyeler almak her baktığında sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Düğün sahibine alınacak en iyi hediyeleri sizler için listeledik: Resimlerini koyabilecekleri üzerinde love yazan kalp şeklinde resimlik, yeni evlerinin kapısını süsleyecek üzerinde düğün tarihi ve isimleri yazılı olan kapı süsü, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu masaüstü isimlik, çay-kahve gibi içeceklerin altını süsleyecek çay kahve altlığı, masada yemek yerken masayı süsleyecek şık ve dekoratif peçetelik gibi kişiye özel ve günlük hayatta kullanılabilecek hediyeler almak onları daha mutlu edecektir.

Düğün davetlisine alınacak hediyeler nelerdir?

Düğününüze gelen davetlilere küçük de olsa birer hediye almak onlara bir teşekkür niteliğinde olacaktır. Düğün davetlilerine verilecek hediyeler den en iyisi: Evlerinde kullanabileceği üzerinde gelin ve damadın isimlerinin yazılı olduğu magnet, almak en doğru seçimlerden birisi olacaktır hem fiyatı bakımından düğün sahibini zora sokmayacak hem de davetlileri mutlu edecektir.

Ayrıca hediyelik tasarım olarak düğünde, sözde, nişanda kullanabileceğiniz: nişan-söz tepsisi, fark yaratacak olan ahşap düğün davetiyesi, gelin ve damatın isimlerin yazılı olduğu isimlik gibi ürünler de üretmekteyiz.

Daha fazla düğün hediyesi için düğün hediyeleri sayfamızı ziyaret edebilir ya da sitemize göz atabilirsiniz.  



18.06.2020

Hediyelik Tasarım Pazaryerleri

n11 Banner trendyol Banner hepsiburada Banner gittigidiyor Banner eptt Banner

antlaşmalı kartlar
ssl Güvenlik

• Sitemap  • Google   • Hediyelik Tasarım

Sitenin tüm hakları saklıdır. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. ©hediyeliktasarim.net  2019-2020
@ Web Tasarım ve Programlama : İlhan YILMAZ